Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Представники податкової на нараді в Одеській ОДА

, опубліковано 20 липня 2021 о 15:52

У щотижневій нараді, яку провів голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький, взяв участь виконуючий обов’язки начальника Головного управління ДПС в Одеській області Володимир Попов.

Під час наради були розглянуті питання щодо стану використання коштів комунальними установами, закладами, підприємствами, а також залучення до оподаткування суб’єктів господарювання, під час курортного сезону, з метою наповнення бюджетів всіх рівнів, адже для цього є всі передумови.

Так, станом на 20.07.2021 в рамках заходів із забезпечення дотримання платниками вимог податкового законодавства у місцях масового відпочинку громадян, фахівцями управління податкового аудиту Головного управління ДПС в Одеській області проведено 351 фактичну перевірку.

За результатами таких перевірок виявлені порушення вимог Закону України від 06.07.1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування і послуг» та Закону України від 19.12.1995 року № 481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального».

Платникам податків, в яких виявлені порушення, донараховано штрафних (фінансових) санкцій на суму 22,3 млн гривень.

Головне управління ДПС в Одеській області звертає увагу платників податків на дотримання вимог чинного законодавства суб’єктами господарювання, що діють у місцях масового відпочинку на узбережжі Чорного моря.