Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС розпочато навчання працівників територіальних органів з питань цифровізації

, опубліковано 19 липня 2021 о 14:30

Державною податковою службою України за участі Міністерства цифрової трансформації України розпочато навчання працівників територіальних органів ДПС з питань цифровізації.

Метою заходу є забезпечення ефективної організації роботи ДПС щодо якісного надання послуг платникам із застосуванням сучасних цифрових технологій, впроваджених у діяльність ДПС.

Для Державної податкової служби України наразі пріоритетом залишається розвиток сервісної складової та цифровізація послуг для платників. Саме тому ініціативи Міністерства цифрової трансформації України, які дозволяють полегшити платникам податків процес отримання послуг, завжди підтримуються ДПС.

Навчання триватиме протягом липня – серпня 2021 року у формі вебінарів Zoom та охопить усіх працівників, залучених до обслуговування платників.

У рамках навчання за участі фахівців Міністерства цифрової трансформації України обговорюватимуться, зокрема, питання: як за допомогою мобільного застосунку "Дія" отримати копії цифрових документів (шеринг документів) під час надання адміністративних послуг у центрах обслуговування платників ДПС, а також як отримати податкові послуги на Порталі "Дія".

За результатами проведеного навчання для перевірки набутих знань організовано та буде проведено тестування працівників територіальних органів ДПС, що взяли участь у ньому.

 

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX