Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про актуальні питання адміністрування акцизного податку на семінарі в податковій Одещини

, опубліковано 15 липня 2021 о 14:41

«Останнім часом ми спостерігаємо збільшення ваших  звернень щодо необхідності роз’яснення питань, пов’язаних з адмініструванням акцизного податку», - відкриваючи семінар зазначив заступник начальника управління - начальник відділу адміністрування акцизного податку Головного управління ДПС в Одеській області Андрій Димитров.

Так, під час семінару фахівці управління контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС в Одеській області, детально зупинились на нормах податкового законодавства в частині адміністрування акцизного податку з реалізації пального та застосування штрафних санкцій, ліцензування діяльності суб’єктів господарювання у сфері обігу пального.

Також, присутнім розповіли про звіти щодо виробництва й обігу спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів та порядків їх заповнення, основних порушеннях при проведенні перевірок виробників підакцизної продукції та застосування УКТ ЗЕД при реалізації коктейлів в закладах громадського харчування. Крім того, фахівці податкової регіону нагадали про електронні марки акцизного податку.

Податкова служба Одеського регіону у своїй роботі налаштована на оперативне вирішення питань, які виникають у суб’єктів господарювання шляхом налагодження комунікацій та взаємодії з представниками бізнесу.

З анонсами заходів можна ознайомитися на субсайті територіальних органів ДПС в Одеській області в розділі «Анонси» (https://od.tax.gov.ua/anonsi-ark/) та на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook(www.facebook.com/tax.odesa/).