Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Володимир Попов взяв участь в комісії з питань дотримання законодавства про працю

, опубліковано 08 липня 2021 о 16:47

Відбулося чергове засідання комісії з питань дотримання законодавства про працю під головуванням заступника голови Одеської обласної державної адміністрації Костянтина Гоя.

Від податкової регіону взяли участь заступник начальника Головного управління ДПС в Одеській області Володимир Попов та начальник управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС в Одеській області Нінель Скобленко.

Пріоритетним напрямком роботи комісії є вжиття системних, невідкладних заходів, у межах наданих повноважень щодо питань оформлення трудових відносин, погашення податкового боргу, дотримання соціальних гарантій при оплаті праці, підвищення рівня середньої заробітної плати, своєчасної і в повному обсязі сплати єдиного внеску та інших податків і зборів.

Також, для податкової служби Одеського регіону, залишається актуальні завдання скеровані на легалізацію трудових відносин, належну сплату роботодавцями податку з доходів фізичних осіб, більша частина якого й поповнює місцеві бюджети. Окрім цього, офіційне працевлаштування дає гарантії громадянам на їх соціальний захист та виведення заробітних плат з «тіні».

Під час засідання було заслухано кожного суб’єкта  господарювання, проаналізовано причини та надано рекомендації по виправленню ситуації, що склалася.

За результатами засідання, робоча група вирішила проводити активну інформаційно-роз’яснювальну роботу з роботодавцями щодо необхідності дотримання ними норм чинного законодавства стосовно прав і гарантій найманих працівників.