Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Одещини взяли участь в онлайн-вебінарі з представниками АППУ та бізнесу

, опубліковано 07 липня 2021 о 17:15

Перший онлайн-вебінар з проблемних питань бізнесу організовано Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України».

Вітаючи учасників, а це фахівці Головних управлінь ДПС в областях та платники податків, Генеральний директор Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» Людмила Герасименко висловила слова вдячності представникам ДПС України та територіальним органам в областях за всебічну підтримку в організації та проведенні заходу.

На регіональному рівні, до онлайн-вебінару долучилися начальник Головного управління ДПС Одеській області Юлія Шадевська, заступники начальника та керівники структурних підрозділів Головного управління ДПС в Одеській області.

Учасники обговорили проблемні питання, які виникають у платників податку на додану вартість, як то виведення із категорії «ризикових», розблокування податкових накладних/розрахунків коригування, скасування таблиць платника податку.

На завершення онлайн-вебінару, члени Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» та податківці напрацювали єдину позицію та спільні заходи з врегулювання питань, що турбують представників бізнесу.