Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Одещини провели семінар для платників податків

, опубліковано 24 червня 2021 о 17:30

«Податковою службою Одеського регіону триває консультаційно - роз’яснювальна робота для платників, щодо застосування вимог податкового законодавства», - відкриваючи семінар зазначив заступник начальника Головного управління ДПС в Одеській області Володимир Попов.

Так, під час заходу були розглянуті питання стосовно змін в адмініструванні податку на прибуток, податку на додану вартість та порядок функціонування єдиного рахунку, механізми зарахування та перерахування коштів, а також повернення помилково та/або надміру зарахованих коштів.

«Користуючись нагодою, висловлюю слова вдячності платникам Одещини за сумлінне виконання податкових зобов’язань. Саме завдяки соціально-відповідальному бізнесу, Одеський регіон демонструє зростання надходжень до бюджетів всіх рівнів, не дивлячись на складну ситуацію, яка склалася в країні та світі в цілому. В свою чергу, податкова служба й надалі втілюватиме в практику нові сервіси для платників та сприятиме комфортному веденню бізнесу», - наголосив Володимир Попов.

Семінар пройшов у форматі діалогу, де кожен платник мав змогу отримати вичерпну інформацію на питання щодо застосування норм податкового законодавства на практиці.

Нагадуємо, що з інформацією, щодо проведення заходів для платників податків, кожен охочий може ознайомитися на інформаційних ресурсах Головного управління ДПС в Одеській області, зокрема на субсайті Територіальних органів ДПС в Одеській області вебпорталу ДПС (https://od.tax.gov.ua) та офіційній сторінці Головного управління ДПС в Одеській області у мережі Facebook (www.facebook.com/tax.odesa/).

 

Додаткові матеріали:

інформаційні ресурси

податок на прибуток

податок на додану вартість

єдиний рахунок

 

Фотоматеріали