Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Переможці конкурсних відборів склали Присягу державного службовця

, опубліковано 16 червня 2021 о 08:00

В Головному управлінні ДПС в Одеській області переможці в конкурсах на заміщення вакантних посад служби склали Присягу державного службовця.

Вітаючи колег, начальник Головного управління ДПС в Одеській області Юлія Шадевська зазначила, що робота податківця – це водночас цікаво та вкрай відповідально, особливо на етапі трансформацій, які сьогодні відбуваються в податковій службі та країні в цілому.

«Нашим основним завданням є створення умов, за яких бізнес сумлінно сплачує податки до бюджетів всіх рівнів. Податкова служба має бути зрозумілою для всіх – як для суспільства, так і для бізнесу. На вас держава покладає безпосереднє виконання завдань і функцій державного органу, а кожен службовець повинен дотримуватися принципів державної служби, Конституції та законів України», - підкреслила Юлія Шадевська.

До привітань приєднується й колектив Головного управління ДПС в Одеській області бажаючи колегам професійного розвитку, успіхів та з гідністю нести високе звання державного службовця, сумлінно виконуючи свої обов’язки.