Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці взяли участь у нараді Одеської обласної державної адміністрації

, опубліковано 28 травня 2021 о 16:00

В Одеській обласні державній адміністрації, під головуванням Міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, відбулась нарада за участі керівництва Одеської обласної державної адміністрації, Одеської обласної ради, народних депутатів обраних від різних округів Одещини, представників департаментів, управлінь та служб Одеської обласної державної адміністрації, а також територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.

Від податкової служби регіону у заході взяли участь заступники начальника Головного управління ДПС в Одеській області Іван Купка та Володимир Попов. 

Учасники наради обговорили, зокрема, питання виконання програми Президента України «Велике Будівництво» в Одеській області, а також реформи  децентралізації - процеси, які зараз відбуваються та підготовка до наступного етапу.

Головним управлінням ДПС в Одеській області на постійній основі ведеться комунікація з новоутвореними територіальними громадами регіону щодо наповнення місцевих бюджетів та приділяється увага питанням залучення резервів сплати податку на доходи фізичних осіб та податку на майно.