Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Одещини провели День відкритих дверей для студентів

, опубліковано 02 червня 2021 о 15:36

У заході взяли участь в. о. начальника Головного управління ДПС в Одеській області Володимир Попов, заступники начальника Головного управління ДПС в Одеській області Іван Купка та Анатолій Бондаренко, начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Головного управління ДПС в Одеській області Роман Кириленко, начальник Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополь Володимир Мельник, а також студенти та викладачі вищих навчальних закладів міста Одеси. 

«Одним із напрямів роботи Головного управління ДПС в Одеській області є ефективна комунікація з вищими навчальними закладами міста Одеси та Одеської області. Така співпраця направлена на залучення молодих фахівців до команди податківців», - зазначив Володимир Попов вітаючи учасників, які завітали до податкової служби та долучилися в онлайн за допомогою програмного ІТ-продукту «Zoom».

Податківці ознайомили студентів з основними напрямами роботи, завданнями та функціями, які покладені на органи державної податкової служби.

«На сьогодні, Державна податкова служба України є повністю транспарентною, сучасною та технологічною службою, яка надає якісні та зручні послуги платникам, ефективно адмініструє податки, збори та платежі і виявляє нетерпимість до корупції», - наголосив Володимир Попов.

Роман Кириленко проінформував про Програму адаптації новопризначених працівників податкової служби, Зручнобук, який розроблено для надання відповідей на більшість питань нового працівника, про можливість проходження практики та стажування тощо.

Володимир Мельник детально зупинився на перевагах державної служби - безстроковість, соціальні гарантії, стабільна оплата праці. За його словами, державна служба постійно розвивається, переймає найсучасніші методи роботи – від новацій у сфері управління персоналом, електронного  урядування, до використання сучасних підходів управління проектами.

На завершення, Володимир Попов висловив слова подяки керівництву та наукового-педагогічному персоналу навчальних закладів за високий рівень підготовки спеціалістів, які в подальшому працевлаштовуються в податковій службі Одеського регіону та висловив впевненість на подальшу плідну співпрацю.