Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Представники податкової обговорили питання підготовки до туристичного сезону в Лиманській ТГ

, опубліковано 28 травня 2021 о 15:45

Нарада відбулася під головуванням голови Лиманської сільської територіальної громади Василя Резніченка за участі представників територіальних підрозділів органів місцевої влади, керівників баз відпочинку та дитячих закладів оздоровлення.

Також, до участі у заході долучилися заступник начальника відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС в Одеській області Юрій Реут, заступник начальника територіального відділу контролю за підакцизними товарами управління контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС в Одеській області Олег Гринь та начальник Татарбунарської ДПІ Головного управління ДПС в Одеській області Тамара Газір-Базан.

Під час наради, податківці детально зупинилися на питаннях дотримання суб’єктами господарювання, які зайняті в сфері обслуговування на узбережжі Одещини, норм податкового законодавства.

Зокрема, ведення фізичними особами-підприємцями господарської діяльності на спрощеній системі оподаткування, офіційного оформлення найманих працівників, ліцензування роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, а також порядку застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних реєстраторів розрахункових операцій.

Також, учасників проінформовано про переваги подання податкової звітності в електронному вигляді та використання електронних сервісів ДПС. 

 За результатами наради, досягнуто домовленість щодо продовження заходів роз’яснювального характеру для платників податків, що сприятиме наповненню бюджету територіальної громади та підвищенню рівня добробуту її мешканців.