Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Залучення молоді на державну службу

, опубліковано 24 травня 2021 о 16:22

Заступник начальника Головного управління ДПС в Одеській області Анатолій Бондаренко та начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Головного управління ДПС в Одеській області Роман Кириленко провели зустріч зі студентами Одеського національного економічного університету щодо працевлаштування на державну податкову службу.

Анатолій Бондаренко зазначив, що знання, отримані студентами під час навчання, стануть у нагоді в дорослому житті,  адже молодь, яка розуміє важливість знання податкового законодавства, із свідомою громадянською позицією, яка любить свою країну, прагнуть щоб вона розвивалась.

За словами Романа Кириленка, співпраця податкової служби з навчальним закладом триває вже не перший рік. Так, майбутні фінансисти та економісти проходять щорічну практику в податкових органах. Під час проходження практичної підготовки для студентів створюються максимально комфортні умови для оволодіння майбутнім фахом ще на етапі навчання.

У навчальному закладі навчаються обдаровані діти з різних регіонів України, які у майбутньому стануть рушійною силою змін у нашому суспільстві. Тому надзвичайно важливо проводити профорієнтаційні заходи з молоддю, запрошуючи їх обрати перспективну кар’єру державного службовця - податківця.

У форматі відкритого діалогу зі студентами обговорили питання можливості працевлаштування в різних структурних підрозділах податкової служби області, а також різні питання податкової законодавства.

Комунікація держслужбовців та студентів демонструє, що податкова служба відкрита для залучення молодого покоління для втілення новацій та змін  у службі.

На завершення заходу, Анатолій Бондаренко наголосив, що кваліфіковані фахівці - це основа розвитку життя в країні, тому податкова служба регіону завжди відкрита для співпраці з молодими освіченими спеціалістами. Подібні заходи є найпопулярнішими, адже допомагають дізнатися багато нового та корисного, отримати оперативні відповіді на всі питання.

Студенти подякували податківцям за зустріч та виявили зацікавленість у подальшому працевлаштуванні в податковій Одеського регіону.