Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Одещини привітали ветерана із 76-ою річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

, опубліковано 07 травня 2021 о 15:00

Напередодні святкування Дня пам’яті та примирення і 76-ої річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, Голова первинної профспілкової організації працівників Головного управління ДПС в Одеській області Ольга Максімова разом із представниками Головного управління ДПС в Одеській області відвідали Олександра Олександровича Леоненка - ветерана війни та податкової служби. 

Олександр Леоненко розпочав свій фронтовий шлях 18-річним хлопцем. Починаючи з липня 1944 року служив розвідником у 799 стрілецькому полку 228 стрілецької дивізії 53 Армії.  Саме ця армія  звільнила ряд населених пунктів Одеської області, у тому числі  Балту, Котовськ, Червоні Вікна, Саврань. Дійшовши до Чехословаччини, під м. Борно,  був важко поранений у ноги й руку. День Перемоги зустрів у госпіталі.

Нагороджений Олександр Леоненко 18 орденами й медалями, з них: Орденом Вітчизняної війни, Орденом Слави III ступеня - за форсування р. Мoрава при звільнені Чехословаччини, Орденом «Знак Пошани».

Протягом своєї трудової діяльності працював податковим ревізором, завідувачем райфінвідділів, заступником начальника облфінуправління тощо.

Життєвий шлях Олександра Олександровича Леоненка є прикладом до наслідування.

Колектив податкової служби Одещини бажає ветерану та його родині міцного здоров’я, довголіття, миру та висловлюю глибоку вдячність за перемогу. Адже такі як він, віддали війні свою молодість для того, щоб молодість була у нас!