Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надаєте репетиторські послуги: задекларуйте отримані доходи

, опубліковано 29 квітня 2021 о 08:50

Головне управління ДПС в Одеській області нагадує, що громадяни, які не зареєстровані суб'єктами підприємницької діяльності, але надавали у 2020 році репетиторські послуги, а саме: готували дітей до школи, вступу до навчальних закладів, незалежного тестування тощо, зобов’язані подати декларацію про майновий стан і доходи та задекларувати отримані доходи.

Відповідно до вимог Податкового кодексу України дохід від надання репетиторських послуг підлягає оподаткуванню податком на доходи фізичних осіб за ставкою 18 відсотків та військовим збором 1,5 відсотка.

Декларацію про майновий стан і доходи необхідно подати до контролюючого органу за податковою адресою, тобто за місцем реєстрації, в термін до 01 травня 2021 року.

Останній день подання декларації – 30 квітня 2021 року.  

Сплатити суму податкового зобов’язання, зазначену в поданій декларації про майновий стан і доходи, громадяни зобов’язані до 01 серпня 2021 року.

З актуальною інформацією щодо декларування доходів громадян можна ознайомитися на субсайті територіальних органів ДПС в Одеській області вебпорталу ДПС в банері «Деклараційна кампанія 2021» за посиланням https://od.tax.gov.ua/deklaratsiyna-kampaniya-2021/.