Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

26 квітня - День пам’яті Чорнобильської трагедії

, опубліковано 26 квітня 2021 о 14:55

Сьогодні, 35 років тому, відбулась на нашій землі жахлива трагедія – аварія на Чорнобильській АЕС.

В цей день, ми висловлюємо щирі слова подяки, засвідчуємо свою шану за героїзм та самовідданість всім ліквідаторам страшної аварії, які ціною власного життя та здоров'я, без вагань та роздумів, рятували людство від згубних наслідків Чорнобильської катастрофи – катастрофи планетарного масштабу. Усвідомлюючи всю складність ситуації, нехтуючи власною безпекою, вступили назустріч неприборканому смертоносному лиху, щоб зберегти життя мільйонів людей не лише у нашій державі, а й на всій планеті.

За традицією цього дня, відбулося покладання  квітів до пам’ятнику жертвам Чорнобиля, участь у якому взяли голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький, представники місцевого самоврядування, органів влади, Збройних сил України, духовенство, ветерани та представники громадськості.

Від податкової служби регіону в заході взяв участь заступник начальника Головного управління ДПС в Одеській області Анатолій Бондаренко.

Слід зазначити, що в нове тисячоліття наша країна ввійшла не лише з пам’яттю про Чорнобильську катастрофу як про подію минулого. Чорнобиль – реальність сьогодення і не лише завдяки своїм довготривалим екологічним та економічним втратам. Найтяжчі втрати – людські. Соціальні наслідки, найвагоміші, вони не зменшують своєї актуальності з плином часу.

Низький уклін всім хто боровся зі страшною бідою.

Пам'ять про подвиг не згасне у віках і збережеться в серцях людей!!