Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Одещина: онлайн семінар – нарада щодо адаптації новопризначених працівників

, опубліковано 25 березня 2021 о 16:48

Керівники структурних підрозділів та начальники державних податкових інспекцій Головного управління ДПС в Одеській області взяли участь у семінар – нараді, на якій розглядали Програму адаптації новопризначених працівників органів Державної податкової служби України, яка відбулась в режимі онлайн.

«Мета заходу - покращення процесу адаптації новопризначеного до робочого процесу, а також для надання консультацій, порад, роз’яснень,  пов’язаних з виконанням ним посадових обов’язків», - проінформував начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Головного управління ДПС в Одеській області Роман Кириленко.

За його словами, керівники новопризначеного працівника приймають безпосередню участь у розвитку, вдосконаленні умінь, навичок та забезпечують входження в колектив.

«Процес адаптації спрямований на забезпечення ефективної, швидкої та результативної діяльності новопризначених, зменшення плинності кадрів і формування позитивного іміджу та престижності роботи в ДПС», - підсумував Роман Кириленко.