Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Олексій Любченко привітав учасників проекту дуальної освіти в ДПС з успішною реалізацією

, опубліковано 10 лютого 2021 о 13:00

Голова Державної податкової служби України Олексій Любченко взяв участь в урочистостях, присвячених публічному складанню Присяги державного службовця учасниками проекту «Дуальна освіта: нова форма підготовки кадрів для органів ДПС».

Учасники проекту, серед яких були студенти університету ДФС та Київського національного економічного університету, мали можливість поєднати навчання та роботу у податковій службі. Склавши присягу, вони стали державними службовцями.

«Хочу побажати тим, хто піде за нами, щоб ви прийшли на наше місце. Це дійсно цікава робота і та відповідальність, яка настає після складання присяги це дуже важливо, особливо для людей, які вміють мислити та втілювати свої знання на практиці», - наголосив Олексій Любченко.

Гетьмана Дмитру Лук’яненку та в.о. ректора університету ДФС Антону Монаєнку за тісну співпрацю з Державною податковою службою під час реалізації проекту, платформою для здійснення якого стало Головне управління ДПС у м. Києві.

«Переконаний, що ті дівчата і хлопці, які виходять з цих вищих навчальних закладів, одні з найкращих молодих спеціалістів. Цей спільний проект є надзвичайно важливим. Адже це дає досвід, знання, що важить набагато більше ніж кошти. Знання – це те, що завжди лишається з нами. Не гайте час, працюйте. Як сказав Богдан Ступка, роби своє з любов’ю у серці, і твоє до тебе прийде», – підкреслив Олексій Любченко. 

Олексій Любченко також побажав учасникам проекту, працювати на розвиток держави та щоб в майбутньому хтось із них очолив Державну податкову службу.

Проект «Дуальна освіта: нова форма підготовки кадрів для органів ДПС» реалізовується за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) та Київської школи економіки.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»