Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Представники податкової служби Одещини взяли участь у заходах з нагоди Дня Соборності України

, опубліковано 22 січня 2021 о 15:00

День Соборності України – свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, а саме 22 січня 1919 року.

Саме 102 роки тому, на площі перед Київською Софією відбулася подія, що увінчала прагнення українців обох частин України. Адже сила нації в єдності дій та соборності душ, що перетворює нашу країну в могутню державу, де кожен громадянин почувається впевнено та захищено.

За традицією цього дня, відбулося покладання  квітів до пам'ятника Тарасу Григоровичу Шевченку в Центральному парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка, участь у якому взяли голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький, представники місцевого самоврядування, органів влади, Збройних сил України, ветерани та представники громадськості.

Від податкової служби регіону в урочистостях взяв участь заступник начальника Головного управління ДПС в Одеській області Анатолій Бондаренко.

Сьогодні, День Соборності України є орієнтиром і прикладом для кожного свідомого громадянина. Саме єдність, самостійність, незалежність та мир є запорукою для подальшого розвитку і успіху України.