Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Юлія Шадевська провела зустріч з представниками громадської організації "Всеукраїнська професійна асоціація підприємців"

, опубліковано 22 січня 2021 о 11:24

У заході взяли участь заступники начальника Головного управління ДПС в Одеській області та представники громадської організації "Всеукраїнська професійна асоціація підприємців".

Учасники обговорили питання стосовно новацій, які відбулися в податковому законодавстві, у тому числі в частині застосування реєстраторів розрахункових операцій та програмних РРО.

Як зазначила Юлія Шадевська, на сьогодні податковою службою Одеського регіону вживаються комплекс заходів, направлених на роз’яснення платникам податків нововведень та норм податкового законодавства, що діють з 01 січня 2021 року.

Зокрема, керівник податкової служби області, звернула увагу платників податків, що окрім офіційного вебпорталу Державної податкової служби України (tax.gov.ua), субсайту територіальних органів ДПС в Одеській області (od.tax.gov.ua) та безкоштовного електронного сервісу «Електронний кабінет» (https://cabinet.tax.gov.ua/) інформацію про податкові сервіси, новини, роз’яснення, коментарі керівництва та фахівців вони мають можливість отримувати на офіційних сторінках Державної податкової служби України та Головного управління ДПС в Одеській області в доступному зручному форматі з соціальної мережі Facebook, відеохостингу Youtube, а також, в новому електронному сервісі  «InfoTAX» за допомогою месенджерів Telegram та Viber.

 «Податкова служба області зацікавлена в розвитку підприємництва Одеського регіону та, як наслідок, наповнення місцевих бюджетів додатковими надходженнями», - підкреслила Юлія Шадевська.

За результатами проведеної зустрічі, Юлія Шадевська доручила, провести спільно з громадською організацією "Всеукраїнська професійна асоціація підприємців" Zoom-конференцію з актуальних питань застосування підприємцями норм податкового законодавства, які стосуються застосування реєстраторів розрахункових операцій для фізичних осіб – підприємців, які обрали спрощену систему оподаткування.

«Головне управління ДПС в Одеській області відкрите до спілкування. Ми готові розглядати різноманітні формати співпраці з усіма громадськими формуваннями Одеського регіону», - зауважила Юлія Шадевська на завершення зустрічі.