Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання начальника Головного управління ДПС в Одеській області Юлії Шадевської з днем адвокатури

, опубліковано 19 грудня 2020 о 08:00

Шановні адвокати!

Вітаю вас з днем адвокатури!

Сучасний розвиток України як демократичної, соціальної, правової держави неможливий без належного функціонування правових інститутів, діяльність яких спрямована на захист людини. Одним з таких інститутів є адвокатура.

Без вашої допомоги неможливий справедливий результат вирішення справ у судах. Ви ті, хто чесно і мужньо стоїть на захисті прав та інтересів, хто присвятив своє життя служінню закону і справедливості!

Принциповість, відповідальність, цілеспрямованість, бездоганність, відданість ідеалам справедливості та наполегливість допомагають успішно відстоювати конституційні права і свободи громадян.

Бажаю вам, адвокати України, нових професійних звершень, натхнення та успіхів у нелегкій справі, забезпеченні права кожної людини на кваліфіковану правову допомогу.

Нехай зігрівають ваші серця визнання і вдячність, а ваш професіоналізм, компетентність, послідовність і рішучість стануть запорукою результативної роботи, зразком служіння благородній меті — становленню та розвитку Української держави.

Мудрості вам, витримки у здійсненні цієї високої професійної місії, життєвої наснаги, поваги з боку колег та представників державних органів, невичерпної енергії, оптимізму, здоров’я, миру та злагоди вам і вашим рідним!

 

З повагою

Начальник

Головного управління ДПС в Одеській області

Юлія ШАДЕВСЬКА