Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків - 2019»: на Одещині нагороджено переможців

, опубліковано 04 грудня 2020 о 16:38

Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків», започаткований Асоціацією платників податків України у 2011 році та проводиться щорічно. Основною метою рейтингу є створення сприятливих умов для подальшого розвитку підприємництва, відзначення кращих здобутків платників податків, розвиток взаємовигідної співпраці між бізнесом та державою.

Традиційно, рейтинг проводився як на обласному (регіональному) так і на всеукраїнському рівнях.

Переможців всеукраїнського рівня, а це 40 суб’єктів господарювання, з них 4 платника з Одеського регіону, нагороджено під час урочистої церемонії в режимі відеоконференції ДПС України за участі Президента Асоціації платників податків України Грігола Катамадзе, Міністра фінансів України Сергія Марченка, голови ДПС України Олексія Любченка та Президента УСПП Анатолія Кінаха.

На регіональному рівні в урочистій церемонії нагородження взяли участь    начальник Головного управління ДПС в Одеській області Юлія Шадевська, Голова Ради територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Одеській області Володимир Мазарак та керівники підприємств  – переможці регіонального та всеукраїнського турів рейтингу.

За результатами діяльності 2019 року переможцями регіонального туру рейтингу визнано 14 суб’єктів господарювання Одеської області в таких номінаціях як «Промисловість», «Медицина», «Торгівля», «Виробництво», «Транспорт» та «Аграрна галузь».

«Сплачувати податки в повному обсязі та вести прозорий бізнес – це невід'ємне правило життя для громадянина будь-якої цивілізованої країни. В цей непростий для нашої країни час, кожен з вас демонструє високу податкову культуру та соціальну відповідальність перед державою та суспільством. Саме Ви робите нашу державу сильнішою», - вітаючи переможців, зазначила Юлія Шадевська.

Юлія Шадевська подякувала платникам податків за вчасно і в повному обсязі сплачені податки, які дозволяють забезпечувати соціальну сферу та розвивати Одещину та країну в цілому. 

«Зі свого боку, Державна податкова служба України змінює пріоритети та підходи до роботи з платниками податків. Так, зокрема, відповідно до потреб представників бізнесу, впроваджується нові та удосконалюються існуючі сервіси ДПС», - підкреслила очільниця податкової служби регіону.    

Володимир Мазарак побажав керівникам підприємств й надалі тримати високе звання сумлінного платника податків та висловив сподівання, що кількість таких платників в подальшому буде тільки зростати.

В свою чергу, платники податків підкреслили важливість проведення щорічного рейтингу та висловили слова подяку організаторам за відзначення та високу оцінку їх діяльності.

 

ФОТОМАТЕРІАЛИ