Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Головне управління ДПС в Одеській області оголошує конкурс з формування Єдиного реєстру торговельних організацій на 2021 рік

, опубліковано 04 листопада 2020 о 16:54

Головне управління ДПС в Одеській області оголошує конкурсу з формування Єдиного реєстру торговельних організацій на 2021 рік, яким надається право реалізації та зберігання безхазяйного та іншого майна, що перейшло у власність держави.

До Єдиного реєстру включаються суб’єкти господарювання незалежно від форми власності, що є юридичними особами та платниками податку на додану вартість і здійснюють реалізацію майна шляхом проведення біржових торгів (аукціонів) або через роздрібну торговельну мережу.

Документи для участі в конкурсі суб’єкти господарювання (юридичні особи – платники податку на додану вартість) подають до ГУ ДПС в Одеській області за адресою: 65044, м.Одеса, вул. Семінарська, 5.

Прийом документів на перше засідання комісії з питання формування Єдиного реєстру на 2021 рік здійснюється в термін до 01 грудня 2020 року.

Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитися за посиланням: https://od.tax.gov.ua/diialnist/realizatsiya-zastavnogo-ta-bezhazyaynog/.

Телефон для довідок (0482) 300-261.