Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікація з представниками бізнес - спільноти

, опубліковано 22 жовтня 2020 о 14:18

Шляхи подальшої взаємодії обговорили під час зустрічі начальник Головного управління ДПС в Одеській області Юлія Шадевська та Голова Правління обласної громадської організації «Асоціація платників податків України» в Одеській області Володимир Мазарак.

«Для ДПС важливий постійний зворотній зв’язок  з бізнесом та дієвий конструктивний діалог, завдяки якому ми маємо можливість оперативно вирішувати питання, що виникають у підприємств, а також покращувати процеси адміністрування податків», - зазначила очільниця податкової області.

Під час зустрічі начальник Головного управління ДПС в Одеській області Юлія Шадевська акцентувала увагу на основних напрямах реформування податкової служби та зміні акцентів у роботі з платниками податків.

За її словами, відкритість, конструктивний діалог та готовність до співпраці це головні принципи роботи податкової служби області з бізнесом. Ефективній реалізації цих принципів сприяє співпраця з громадською організацією «Асоціація платників податків України», яка представляє інтереси представників бізнес-спільноти.

Співробітництву з громадською організацією «Асоціація платників податків України» в ДПС України приділяється велика увага. Так, систематично проводяться робочі зустрічі з представниками організації у форматі засідань, опрацьовуються звернення щодо проблемних питань суб’єктів підприємницької діяльності – зазначив Володимир Мазарак.

Як відзначила Юлія Шадевська, завдання податкової регіону зробити такі зустрічі результативними, з дотриманням усіх прав як бізнесу, так і держави.

«Враховуючи важливість збалансованого виконання доходів бюджету задля сталого розвитку економіки країни, реалізації державних функцій та соціальних зобов’язань перед суспільством, ми маємо професійно відповідати тим викликам, які стоять перед нами, і застосовувати всі ресурси для досягнення поставлених цілей без посилення тиску на бізнес»,– наголосила керівник податкової області.

Юлія Шадевська, також звернула увагу, що серед основних напрямів роботи податкової регіону – посилення боротьби з корупційними проявами в службі, розвиток електронних сервісів, покращення рівня обслуговування платників податків, діалог з бізнесом, а також прозорість і зрозумілість роботи податкової служби для суспільства.

Під час зустрічі, Володимир Мазарак висловив готовність до співпраці та спільну зацікавленість в удосконаленні процесів адміністрування податків, забезпеченні єдиних правил для всіх учасників ринку, протидії нечесній конкуренції та схемам ухилення від оподаткування.

Робочі зустрічі між Головним управлінням ДПС в Одеській області та обласною громадською організацією «Асоціація платників податків України» в Одеській області проводяться на постійній основі з метою поліпшення інвестиційного клімату та зміцнення комунікацій з бізнес-спільнотою.