Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання начальника Головного управління ДПС в Одеській області Юлії Шадевської з днем захисника України та днем Українського козацтва

, опубліковано 14 жовтня 2020 о 08:00

Шановні військові, захисники, колеги!

 Щиро вітаю вас

з днем захисника України та днем Українського козацтва!

Це свято пам'яті про наших нескорених предків, які ціною своїх життів виборювали право на незалежність рідної держави; свято вшанування козацької мужності та звитяги; свято вдячності ветеранам Другої світової, які захищали свою землю. І, нарешті, це день усіх героїв сьогодення, які хоробро боронять кордони, всіх тих, хто поклав своє життя на сході країни в ім'я суверенності та єдності нашої держави.

Дякуючи всім військовим, ми схиляємо голови перед пам'яттю героїв, які загинули у боротьбі за мирне майбутнє України. Вічна пам'ять воїнам, які полягли в боях за вільну, незалежну Україну. Низький уклін їх родинам. Вічна пам'ять і слава Героям!

Нехай наших захисників, які зараз перебувають на передовій, оберігає Покрова Пресвятої Богородиці, а патріотизм, сила духу та незламна віра у щасливе майбутнє рідної землі додадуть усім нам нових сил і натхнення для здійснення майбутніх сподівань.

Бажаю вам міцного здоров’я, військової вдачі, якнайскорішого повернення додому, а головне – миру, злагоди, добробуту в нашій країні та в українських домівках!

Слава нашим захисникам!

Слава Україні!

 

З повагою

Начальник Головного управління ДПС в Одеській області

Юлія ШАДЕВСЬКА