Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надання зручних та доступних сервісів платникам податків – пріоритетний напрям роботи податкової служби Одещини

, опубліковано 19 серпня 2020 о 14:11

Інформуємо, що на субсайті Територіальних органів ДПС в Одеській області вебпорталу ДПС оновлено інформацію щодо контактних телефонів та посадових осіб Головного управління ДПС в Одеській області, відповідальних за надання зручних та доступних сервісів для платників, забезпечення якісного та швидкого консультування платників та удосконалення системи зворотного зв’язку з платниками податків.

Детальніше, з вказаною інформацією, яка також містить контактні телефони в розрізі управлінь, утворених на правах відокремлених підрозділів та державних податкових інспекцій, можна ознайомитися за посиланням.

Зателефонувавши до податкової служби області, ви маєте можливість отримати вичерпні відповіді на питання, які вас цікавлять, а також інформаційну та консультаційну підтримку.

Крім того, отримати адміністративні послуги податкової служби можна звернувшись  до Центрів обслуговування платників Головного управління ДПС в Одеській області, або ж скористатися електронними сервісами ДПС.

З переліком, порядком отримання адміністративних послуг та місцезнаходженням Центрів можна ознайомитися за посиланням https://od.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/.

Перелік електронних сервісів розміщено за посиланням https://tax.gov.ua/diyalnist-/elektronnyi-servisi/.