Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В податковій службі Одещини відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення 29-ї річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України

, опубліковано 21 серпня 2020 о 13:36

В урочистих заходах, напередодні відзначення 29-ї річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України, взяли участь начальник Головного управління ДПС в Одеській області Юлія Шадевська, заступники начальника Головного управління ДПС в Одеській області Анатолій Бондаренко, Валерій Політило, Володимир Попов, виконуючий обов’язки заступника начальника Головного управління ДПС в Одеській області Владислав Грабовий та голова Ради Одеської обласної організації Всеукраїнської професійної спілки працівників органів державної податкової служби Ольга Максимова.   

«Ці визначні дати навіки увійшла в історію молодої держави. Започаткували нову епоху в житті нашого народу та законодавчо закріпили вікові демократичні прагнення до національного відродження», - зазначила Юлія Шадевська, вітаючи колектив податкової служби області.

В рамках урочистих заходів працівники Головного управління ДПС в Одеській області були відзначені Подяками Головного управління ДПС в Одеській області, відзнаками «За сумлінну працю» та Грамотами Ради Одеської обласної організації Всеукраїнської професійної спілки працівників органів державної податкової служби.

За словами Юлії Шадевської, сьогодні, в Україні відбуваються непрості, але вкрай важливі та необхідні соціально-економічні зміни. Не залишається осторонь й Державна податкова служба України, стратегічні цілі діяльності якої направлені, перш за все, на досягнення економічного зростання та розвиток України як успішної держави.

«Своєю повсякденною працею ми з вами вносимо вклад у економічну незалежність країни. Зичу Вам міцного здоров’я, миру, щедрої долі та подальших успіхів у справах і починаннях заради процвітання та добробуту незалежної України. Впевнена, що Ваш високий професіоналізм і надалі слугуватиме національним інтересам і розквіту нашої держави», - підкреслила Юлія Шадевська.