Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

При Головному управлінні ДПС в Одеській області сформовано Громадську раду

, опубліковано 17 серпня 2020 о 18:00

Сьогодні, 17 серпня 2020 року, відбулися установчі збори з формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС в Одеській області.

У заході взяли участь начальник Головного управління ДПС в Одеській області Юлія Шадевська, заступник начальника Головного управління ДПС в Одеській області Анатолій Бондаренко, в. о. заступника начальника Головного управління ДПС в Одеській області Владислав Грабовий та представники інститутів громадянського суспільства.

«Перш за все, хочу подякувати представникам всіх громадських організацій, які висловили бажання увійти до складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС в Одеській області та запевнити, що ми налаштовані на конструктивний діалог та взаємодію з консультативно-дорадчим органом, який незабаром розпочне свою роботу. Пріоритетними напрями нашої співпраці мають стати питання, направлені на подальше реформування податкової служби, удосконалення податкового законодавства, спрощення надання платникам податків адміністративних послуг, розширення переліку електронних сервісів та їх популяризація», - зазначила Юлія Шадевська, вітаючи учасників установчих зборів.

Наразі Державною податковою службою України здійснюються заходи ефективної організації структури в рамках єдиної юридичної особи. Впровадження такого механізму надасть можливість ефективно реалізувати функції податкової служби, як сервісної служби європейського зразка з високим рівнем довіри у суспільстві.

«Запевняю, що зміна організаційної структури податкової служби та адміністративно-територіальна реформа, ніяким чином не вплинуть на якість обслуговування платників податків, надання адміністративних послуг та сервісів», - підкреслила Юлія Шадевська.

Крім того, запроваджується чимало змін та новацій у податковому законодавстві.

«Тож, для нас важливо, щоб Громадська рада була максимально представницькою, фаховою та активною», - наголосила керівник податкової служби області.

В ході засідання учасники заслухали інформацію голови Ініціативної групи Володимира Максимовича про проведену роботу з підготовки установчих зборів для формування Громадської ради при Головному управлінні ДПС в Одеській області.

Рішенням установчих зборів до складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС в Одеській області обрано 23 представника громадськості.

Наступного засідання Громадська рада при Головному управлінні ДПС в Одеській області обере Голову, заступників та повноцінно розпочне свою роботу.