Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Одещини відзначили професійне свято

, опубліковано 02 липня 2020 о 19:48

02 липня 2020 року згідно з Указом Президента України від 25 червня 2020 року № 252/2020 відновлено історичну справедливість та встановлено професійне свято - День податківця України. 

З нагоди Дня податківця України, в Головному управлінні ДПС в Одеській області, відбулися урочисті заходи, в яких взяли участь ветерани податкової служби – члени Місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів ДПС України» в Одеській області.

«Кожен з вас - це приклад для нових поколінь податківців, поєднання унікального досвіду, витримки, гарту та невід’ємна частина сучасного колективу Головного управління ДПС в Одеській області. Нове покоління фахівців Головного управління ДПС в Одеській області високо цінує можливість спілкуватися з досвідченими, обізнаними у своїй справі людьми, звертатися до них за безцінними порадами, обговорювати шляхи вирішення нагальних питань та нових ідей. Дякую вам за вклад у розвиток і становлення податкової служби, піднесення авторитету нашої професії. Від усього серця бажаю вам міцного здоров'я, мирного неба, благополуччя, невичерпного натхнення та всіх життєвих щедрот», - зазначила керівник податкової служби Одещини Юлія Шадевська вітаючи шановних ветеранів.

З професійним святом колектив Головного управління ДПС в Одеській області привітав голова Місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів ДПС України» в Одеській області Микола Палатний, який зазначив, що професія податківця є відповідальною та побажав наснаги, успіхів та нових професійних здобутків.

В рамках урочистих заходів працівники Головного управління ДПС в Одеській області були відзначені Подяками Головного управління ДПС в Одеській області та Грамотами Ради Одеської обласної організації Всеукраїнської професійної спілки працівників органів державної податкової служби.

За словами Юлії Шадевської, наше спільне завдання – побудувати чітку податкову систему, яка стане ефективною і зрозумілою для громадян та суспільства. Адже від працівників податкової залежить формування бізнес-клімату та інвестиційної привабливості нашої країни, розвиток регіональної і національної економіки.

«Від щирого серця бажаю вам завжди бути на рівні тих складних завдань, які покладаються на вас, і тим високим вимогам, які визначені для податкової служби законами нашої держави. Професійного зростання, нових звершень, здоров’я, щастя, добра вам і вашим родинам. Впевнена, що разом ми здійснимо важливі перетворення і утвердимо принципи ефективності, відкритості та відповідальності перед державою та суспільством», - підкреслила Юлія Шадевська.

 

ФОТОМАТЕРІАЛИ ПО ТЕМІ