Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Голова ДПС зустрівся з Президентом Американської торговельної палати в Україні

, опубліковано 05 червня 2020 о 15:00

Основні напрями подальшої співпраці та нагальні питання взаємодії у реформуванні податкової сфери обговорили під час зустрічі Голова ДПС Олексій Любченко та Президент Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер.

За словами Голови ДПС, підтримка ефективного діалогу між бізнесом і органами виконавчої влади набуває все більшої актуальності, і у цьому ключі конструктивна взаємодія податкової служби та представників Американської торговельної палати сприятиме успішному впровадженню реформ податкового відомства, досягненню консенсусу інтересів держави і бізнесу.

Активна позиція представників Американської торговельної палати забезпечує можливість податковій службі отримувати зворотній зв’язок з іноземним бізнесом в Україні, оперативно реагувати на можливі проблемні ситуації, оцінювати результативність запроваджених заходів, та, за необхідності, вчасно вносити корективи та  реалізовувати нові проєкти.

Олексій Любченко розповів про пріоритети у реформуванні служби на найближчу перспективу, серед яких – удосконалення процесів адміністрування податків, забезпечення прозорості діяльності ДПС, розвиток ІТ-технологій, покращення обслуговування платників та розширення спектру електронних сервісів, кадрова реформа служби.

У свою чергу Президент Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер відзначив тривалу і позитивну історію співпраці з податковою службою та висловив впевненість у її динамічному розвитку для продовження економічних реформ, сприяння функціонуванню ділового середовища в Україні на засадах справедливості та прозорості.