Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання начальника Головного управління ДПС в Одеській області Юлії Шадевської з Днем журналіста

, опубліковано 06 червня 2020 о 09:00

Шановні журналісти!

Щиро вітаю з професійним святом - Днем журналіста всіх, хто помисли свої, талант і вміння віддає служінню цій справі! Це власні кореспонденти загальноукраїнських видань, журналісти місцевих засобів масової інформації, широкий позаштатний актив, у яких спільна справа і єдина мета – доля рідного краю, його стабільність і гідне майбуття нашої країни.

Кожний з вас творить історію сьогодення – відображаючи сучасність. Через багато років наші нащадки аналізуватимуть час, у якому доводиться жити нашому поколінню, не лише із підручників, а й з газетних і телевізійних архівів. Позиція ваша є виваженою, а розуміння об’єктивних реалій – визначальним у вашій журналістській роботі. Будьте в цьому завжди послідовними і пам’ятайте про своє головне покликання – служити істині, утвердженню добра і злагоди.

Бажаємо творчого вам натхнення, високого професіоналізму, цікавих тем, добрих новин, високих рейтингів, вдячних читачів, глядачів та слухачів, a також позитивних емоцій, здійснення нових задумів, благополуччя, здоров’я і миру вам та вашим родинам!

Зі святом вас!

 

З повагою

Начальник

Головного управління ДПС в Одеській області

Юлія ШАДЕВСЬКА