Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З ДНЕМ ВИШИВАНКИ!

, опубліковано 21 травня 2020 о 08:45

Головне управління ДПС в Одеській області вітає всіх українців

з Днем вишиванки!

Для українця вишиванка – це не просто національне вбрання. Це перш за все  - символ пам’яті, святості українським традиціям та сімейної єдності, здоров’я, краси та щасливої долі, порядності, вірності та турботи, родини та любові в ній.  Вишиванка - це щось дуже особливе, рідне. Крім того вона зберігає коріння, ідентичність та розуміння себе. Це наша історія: міфологія, релігія, давнє мистецтво наших предків, душа нашого народу. Більше того, вишиванка є своєрідним унікальним генетичним кодом українського етносу з зашифрованими оберегами, символами та знаками.

Унікальність української вишивки в тому, що вона дуже різна: кожна українська місцевість має свій орнамент, авторський власний стиль, який завжди особливий, неповторний, гарний і дуже справжній. Кольорова гамма вишиванок - це послання, в якому можна простежити розмаїття барв української природи. Де б ви не були, вдягаючи вишиванку, вас впізнають, як справжнього патріота української нації!

День вишиванки єднає українців, зберігаючи безцінні споконвічні народні традиції для майбутніх поколінь. Адже вишиванка – оберіг, яскравий символ долі українського народу.

Вишиванка - символ України та віддзеркалення української душі!