Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Дорогі ветерани! Шановні співвітчизники!

, опубліковано 08 травня 2020 о 08:45

Щороку в травні ми вшановуємо пам’ять тих, хто загинув у роки Другої світової війни, хто звеличив нашу землю у боротьбі за правду, справедливість, свободу, цілісність та єдність нашої держави. Страшна війна минулого століття - пекуча рана, яка болить досі чи не в кожній родині України.

Минають роки, відлітаючи у вічність… Все далі і далі відходять від нас грізні і важкі роки Другої світової війни, але не згасає пам’ять про тих, хто ціною власного життя захистив нашу країну.

Не щезне в пам’яті людській, не кане в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу – його битва, його перемога. Не можна забути тих, хто віддав своє життя заради щастя інших.

Шановні ветерани, фронтовики, партизани, підпільники, робітники тилу, діти війни! Вітаю вас з 75-ю річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Ми низько вклоняємося кожному з вас – всім, хто на своїх плечах виніс тягар воєнного та повоєнного лихоліття. Зичимо вам міцного здоров’я, довгих років життя, миру, родинного затишку та добробуту.

Пам’ятаємо! Перемагаємо!

 

З повагою

виконуючий обов’язки начальника

Головного управління ДПС в Одеській області

Володимир АСТРЄЙКО