Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Протягом І кварталу 2020 року податковою службою Одещини надано майже 67 000 адміністративних послуг

, опубліковано 22 квітня 2020 о 12:45

У структурі наданих адміністративних послуг найбільшу питому вагу займає послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків, яка була надана 17958 фізичним особам, що становить 26 % від загальної кількості наданих адміністративних послуг.

Не втрачає актуальності послуга з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків – 16861 (25%).

Також 6090 платників отримали витяг з Реєстру платників єдиного податку.

В Одеській області органами ДПС послуги платникам податків надаються в 34-х місцях надання адміністративних послуг, а саме в:

Головному управлінні ДПС в Одеській області - щодо ліцензій на роздрібний продаж алкогольними та тютюновими виробами (м. Одеса, Старобазарний сквер, 3) та  отримання реєстраційного номеру для іноземців, довідки про доходи (м. Одеса, Французький бульвар, 7);

23-х Центрах обслуговування платників, створених при державних податкових інспекціях у складі управлінь, утворених на правах відокремлених підрозділів Головного управління ДПС в Одеській області;

9-ти державних податкових інспекціях у складі управлінь, утворених на правах відокремлених підрозділів Головного управління ДПС в Одеській області.

Через Центри обслуговування платників надаються - адміністративні послуги (видача довідок та дозвільних документів, здійснення послуг з реєстрації), здійснюється приймання звітності, вхідної кореспонденції, видача ключів електронного цифрового підпису (за адресами м. Одеса, вул. Ланжеронівська, 15 та вул. Стовпова, 17, а також м. Ізмаїл, вул. Кишинівська, 3), доступ до електронних сервісів, інші послуги та сервіси (облік платників, проведення звірки, надання консультацій).

Звертаємо увагу!

У зв`язку з попередженням виникнення коронавірусної хвороби (COVID-19) та з метою профілактики, запобігання поширення та мінімізації інфікування працівників Головного управління ДПС в Одеській області, в тому числі в Центрах обслуговування платників (далі - ЦОП), починаючи з 31.03.2020 року внесено тимчасові зміни в роботу Головного управління ДПС в Одеській області.

Обслуговування платників податків та громадян в ЦОП Головного управління ДПС в Одеській області здійснюється тільки за попереднім записом згідно з тимчасовим режимом роботи ЦОП та інших місць надання адміністративних послуг.

Перелік телефонів ЦОП, за якими здійснюється попередній запис за посиланням https://od.tax.gov.ua/anonsi-ark/22899.html.

Телефон для довідок по роботі ЦОП: 0482 (300-264).