Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Станом на 01 квітня 2020 року оновлено довідники податкових пільг

, опубліковано 06 квітня 2020 о 14:57

Головне управління ДПС в Одеській області повідомляє, що Державна податкова служба України 31.03.2020 року затвердила оновлені довідники податкових пільг, наданих чинним законодавством по сплаті податків, зборів, інших обов'язкових платежів станом на 01.04.2020 року, зокрема:

Довідник № 97/1 податкових пільг, що є втратами доходів бюджету (Завантажити);

Довідник № 97/2 інших податкових пільг (Завантажити).

В оновлених довідниках надано перелік пільг із податку на прибуток, плати за землю, ПДВ, акцизного податку, податку на нерухоме майно, місцевих податків та зборів, державного мита, а також початок та кінець дії пільг.

Нагадуємо, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 31.10.2018 р. № 891 з 1 січня 2020 року скасовано обов’язок складання та подання до контролюючого органу окремого звіту про суми податкових пільг. Наразі облік сум податкових пільг, отриманих суб’єктами господарювання, здійснюватиметься контролюючими органами на підставі інформації, наявної в поданих такими суб’єктами господарювання податкових деклараціях.

Ознайомитись з оновленими довідниками пільг платники мають можливість на вебпорталі ДПС України за посиланням: https://tax.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/dovidniki-/54005.html.