Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сплата работодавцями Одещини єдиного соціального внеску зросла на 260 млн грн

, опубліковано 05 березня 2020 о 14:56

Протягом перших двох місяців 2020 року роботодавцями Одещини до бюджету перераховано 1,9 млрд грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, що на 260 млн грн більше минулорічних надходжень за аналогічний період.

«Збільшення сплати на 16 відсотків – це, водночас, результат відповідального ставлення роботодавців до сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, реалізації права громадян на офіційне працевлаштування та заходів з «детінізації» заробітних плат вжитих податківцями спільно з іншими службами», - прокоментував виконуючий обов’язки начальника Головного управління ДПС в Одеській області Володимир Астрєйко.

Станом на 01.03.2020 року в Одеській області єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування сплачують понад 312 тисяч юридичних та фізичних осіб-підприємців, які використовують працю найманих осіб, що на 22 тисячі осіб більше ніж станом на 01.03.2019 року.

«Своєчасна та у повному обсязі сплата єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування – це не лише обов’язок перед державою, а й гарантоване право громадян на соціальний захист. Кожен офіційно працевлаштований робітник, кожна гривня податків, сплачена із заробітних плат, зміцнюють економіку країни та сприяють підвищенню соціальних стандартів», - підкреслює Володимир Астрєйко.

Нагадуємо! Реквізити нових рахунків для сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування розміщені на субсайті Територіальних органів ДПС в Одеській області вебпорталу ДПС України в розділі «Бюджетні рахунки» за посиланням https://od.tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/.