Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В податковій службі Одеської області відбулася зустріч керівництва з представниками бізнесу та громадськості

, опубліковано 28 лютого 2020 о 17:18

Метою зустрічі стало обговорення напрямів взаємодії та співпраці податківців з платниками податків. Нагальні питання платників податків, що виникають під час проведення господарської діяльності, та шляхи їх вирішення.

«Нова податкова служба не залишається осторонь від питань, які турбують бізнес. Зворотній зв'язок, що ми отримуємо від вас, шановні платники податків, допомогає нам удосконалити підходи, як у питаннях адміністрування податків, так і наданні адміністративних послуг» - зазначив виконуючий обовязки начальника Головного управління Державної податкової служби в Одеській області Володимир Астрєйко.

Зустріч пройшла в режимі конструктивного діалогу. Представники бізнесу обговорили з посадовцями ряд проблемних питань, що виникають під час здійснення господарської діяльності, зокрема, питання пов’язані з оподаткуванням, бюджетним відшкодуванням ПДВ, реєстрацією податкових накладних, перевірками платників податків, штрафними санкціями, новації  застосування РРО тощо.

Підсумовуючи результати заходу Володимир Астрєйко подякував усім за активну і плідну роботу та зауважив: «Такі зустрічі корисні, як для роботи податкової служби Одещини, так і для бізнесу, особливо у форматі сьогоднішнього заходу. Наші відносини з бізнесом та громадськістю будуються на принципах прозорості та партнерства».