Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Представники податкової служби Одещини взяли участь у заходах з нагоди Дня Соборності України

, опубліковано 22 січня 2020 о 11:31

Сьогодні, Голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций, представники місцевого самоврядування, органів влади, Збройних сил України, ветерани та представники громадськості Одещини урочисто поклали квіти до пам’ятника Тараса Шевченка.

В урочистостях взяв участь заступник начальника Головного управління ДПС в Одеській області Валерій Політило.

День Соборності України – свято, що відзначається щороку в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулася 22 січня 1919 року на Софійській площі у м. Києві.

Крім звичного вшанування Дня Соборності біля пам’ятника великому українському Кобзареві в Одеському Національному Академічному театрі Опери та Балету відбувся святковий концерт.

У ході святкового заходу відзначалося, що  успіх побудови демократичної та міцної держави ґрунтується на спільних зусиллях дотримання принципів незалежності, на усвідомленні власної відповідальності за майбутнє усього українського народу.

Саме тому представники сьогоднішнього покоління українців повинні бути гідними місії, покладеної на них долею та продовжити героїчні досягнення нащадків.

Зі святом!

В єдності – наша сила!