Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Центрами обслуговування платників Одещини у 2019 році надано понад 309 тис адміністративних послуг

, опубліковано 14 січня 2020 о 14:36

Протягом 2019 року з питань отримання адміністративних послуг до Головного управління ДПС в Одеській області звернулось 311 747  суб‘єктів господарювання та надано 309 387 адміністративних послуг.

Найбільшим попитом серед платників користується послуга з отримання картки платників податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків (103794).

Також, платниками податків отримано 61 338 відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми виплачених та утриманих доходів та 28107 витягів з реєстру платників єдиного податку.

Нагадуємо, що в Одеській області адміністративні послуги платникам податків органами ДПС надаються в 34-х місцях, а саме:

  • Головному управлінні ДПС в Одеській області - щодо ліцензій на роздрібний продаж алкогольними та тютюновими виробами (м. Одеса, Старобазарний сквер, 3) та  отримання реєстраційного номеру для іноземців, довідки про доходи (м. Одеса , Французький бульвар, 7);

  • 23-х Центрах обслуговування платників, створених при державних податкових інспекціях у складі відокремлених управлінь Головного управління ДПС в Одеській області;

  • 9-ти державних податкових інспекціях у складі відокремлених управлінь Головного управління ДПС в Одеській області, при яких ще не створено Центри обслуговування платників.

Окрім адміністративних послуг фахівці Центрів обслуговування платників надають консультативні та інформаційні послуги, доступ до електронних сервісів ДПС, ключі електронного цифрового підпису, здійснюють звірки за розрахунками з бюджетом та приймають звітність.

З повним переліком адміністративних послуг, що надаються Головним управлінням ДПС в Одеській області, місця розташування та графіком роботи Центрів, а також Інформаційними картками адміністративних послуг можна ознайомитись на субсайті територіальних органів ДПС в Одеській області у розділі «Центри обслуговування» за посиланням https://od.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/.