Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Внесок платників Одещини до зведеного бюджету склав понад 26 млрд грн

, опубліковано 03 січня 2020 о 14:20

«За 2019 рік платники податків Одещини спрямували до зведеного бюджету 26,3 млрд грн, що на 5,9 млрд грн, або 29,1 відсоток більше, ніж у 2018 році», - проінформувала виконуюча обов’язки начальника Головного управління ДПС в Одеській області Наталія Чеботарьова.

Із загальної суми надходжень до державного бюджету платниками сплачено 11,6 млрд грн, що на 37,6 відсотків перевищує надходження за 2018 рік.

Місцеві бюджети Одеської області отримали 14,7 млрд грн, у порівнянні з 2018 роком надходження зросли на 23,2 відсотки, або на 2,8 млрд гривень.

«Головне управління ДПС в Одеській області вдячне кожному платнику за відповідальне ставлення до сплати податків, зборів та платежів до бюджетів усіх рівнів. У свою чергу, пріоритетним завданням податкової служби області залишається, перш за все, сервісний підхід в обслуговуванні платників податків, створення комфортних умов ведення бізнесу в Одеському регіоні, поліпшення взаємин податкових органів і платників податків, особливо якщо такі ініціативи сприяють підвищенню податкової культури та стимулюванню добровільної сплати податків», - підкреслила Наталія Чеботарьова.