Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ветерани - податківці ДПС України підбили підсумки роботи у 2019 році

, опубліковано 18 грудня 2019 о 18:00

Розширене засідання Громадської організації "Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України" відбулося у режимі відеоконференцзв'язку.

У засіданні прийняли участь Голова та секретар Ради, голова комісії по пенсійних і соціальних питаннях та оздоровленню, голови Рад та представники місцевих осередків, відокремлених підрозділів ГО «Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України» областей. 

Відкрив засідання Голова Державної податкової служби України Сергій Верланов, який відзначив активну діяльність ветеранів податкової служби та їх вагомий внесок в формування нового покоління податківців.

«Державна податкова служба знову починає свої кроки як самостійна структура. Досвід та напрацювання наших ветеранів дуже корисні для сучасних податківців у процесі реформування служби. Ще один важливий напрям, у якому ветерани податкової служби активно допомагають, це формування податкової культури майбутніх платників податків», - підкреслив Сергій Верланов.

Голова Всеукраїнської асоціації ветеранів Ельвіра Єрмолаєва подякувала керівництву ДПС та Головних управлінь в областях за підтримку спілки, яка сьогодні налічує понад дев'ять тисяч членів – колишніх та нині працюючих податківців.

Учасники засідання обговорили й поточні питання, зокрема, приведення статутних документів місцевих осередків у відповідність до Закону України "Про громадські об'єднання", підготовку до друку видання "Творчі податківці", присвяченого 30-річчю податкової служби тощо.

Від податкової служби регіону у заході взяла участь в.о. начальника Головного управління ДПС в Одеській області Наталія Чеботарьова, яка подякувала керівнику місцевого осередку Асоціації Миколі Палатному за плідну співпрацю та висловила підтримку ветеранському руху Одещини.