Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч керівництва Головного управління ДПС в Одеській області з представниками місцевої влади та бізнесу

, опубліковано 07 листопада 2019 о 16:12

У місті Ізмаїлі 6 листопада відбулася зустріч керівництва Головного управління Державної податкової служби в Одеській області Наталії Чеботарьової, Володимира Мосійчука та Вадима Попазова з представниками органів місцевого самоврядування та бізнесу.

Від органів влади у зустрічі взяли участь Ізмаїльський міський голова Андрій Абрамченко, голова Ізмаїльської районної державної адміністрації Наталія Тодорова, а також керівники бюджетоформуючих підприємств міста, у тому числі морегосподарського комплексу.

Метою зустрічі стало обговорення напрямів взаємодії та співпраці податківців з органами місцевого самоврядування та платниками податків.

«Для податкової служби дуже важливий діалог з бізнесом! Зворотний зв’язок, що ми отримуємо від вас, шановні платники податків, допомагає нам удосконалити підходи, як у питаннях адміністрування податків, так і наданні адміністративних послуг», - зазначила виконуюча обов’язки начальника Головного управління Державної податкової служби в Одеській області Наталія Чеботарьова.

За словами керівника служби області, пріоритетним завданням податкової служби є забезпечення добровільної сплати податків та створення максимально комфортних умов для спілкування бізнесу з податковою. Для цього розвиваються електронні сервіси податкової служби, розширюються їхні функціональні можливості.

В свою чергу начальник Ізмаїльського управління Головного управління Державної податкової служби в Одеській області Лілія Фотка акцентувала, що виконання завдань з наповнення бюджету міста у 2019 році,  досягнуто завдяки сумлінній сплаті платниками податків міста Ізмаїла та злагодженій роботі з керівництвом міста й області. А такі зустрічі з платниками є майданчиком для досягнення компромісних рішень та розвитку партнерських відносин.

«Хочу подякувати керівництву міста за плідну співпрацю, вагомий особистий внесок у виконання завдань, пов’язаних з реалізацією державної податкової політики та підтримку податкової служби регіону», - підсумувала Наталія Чеботарьова.

На завершення зустрічі, керівництво Головного управління ДПС в Одеській області висловило слова вдячності представникам бізнесу за сумлінну сплату податків і зазначило, що податкова служба завжди відкрита до конструктивного діалогу, готова до критики й пошуку шляхів вирішення питань задля максимально ефективної взаємодії з платниками податків.  

Цього ж дня керівництво податкової служби області провело робочу нараду з колективом Ізмаїльського управління Головного управління ДПС в Одеській області. Наталія Чеботарьова розповіла про плани, перспективи розвитку податкової служби та завдання, які повинні бути виконані податківцями.

 

 

 

ФОТОМАТЕРІАЛИ