Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з бізнесом у Північному управлінні у м. Одесі Головного управління ДПС в Одеській області

, опубліковано 30 жовтня 2019 о 18:06

Виконуюча обов’язки начальника Головного управління ДПС в Одеській області Наталія Чеботарьова провела зустріч з представниками бізнесу в Північному управлінні у м.Одесі Головного управління ДПС в Одеській області.

Головною метою заходу було налагодження партнерських відносин з платниками податків та обговорення поточних проблем взаємодії з податковою службою Одещини.

Наталія Чеботарьова звернула увагу присутніх на питанні оформлення трудових відносин та підкреслила, що податковою службою області постійно провадяться заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення, так як легалізація ринку праці – один із резервів наповнення бюджетів за рахунок залучення до оподаткування тіньових заробітних плат.

Також, під час зустрічі нагадали про новий механізм повернення платникам податків помилково або надміру сплачених сум грошових зобов'язань та пені. Для максимальної зручності, платникам рекомендовано подавати заяви щодо помилково або надміру сплачених сум в електронній формі через Електронний кабінет платника.

Начальник Північного управління у м.Одесі ГУ ДПС в Одеській області Костянтин Желєзняков зауважив, що платники податків повинні долучитися до соціального діалогу та проявити свою громадянську свідомість, адже саме спільними зусиллями можливо досягти ефективного результату.

«Першочерговим завданням податкових органів є забезпечення добровільної сплати податків у бюджети всіх рівнів. Для цього податковою службою розвиваються електронні сервіси, щоб спілкування з податковими органами було максимально комфортним», - зазначила посадовець.