Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За 9 місяців 2019 року платниками Одещини сплачено понад 8 млрд грн ЄСВ

опубліковано 15 жовтня 2019 о 10:43

Як повідомляють у Головному управлінні ДПС в Одеській області, протягом січня - вересня 2019 року платники Одеського регіону сплатили до державного бюджету 8,2 млрд грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, що перевищує минулорічні надходження на 1,6 млрд грн, або на 24 відсотки.

Зокрема, у вересні 2019 року надійшло майже 921 млн грн ЄСВ. У порівнянні з вереснем 2018 року сума збільшилась на 178 млн грн, або на 24 відсотки.

Всього на Одещині сплачують ЄСВ понад 305 тисяч суб’єктів господарювання - юридичних та фізичних осіб - підприємців.

За словами податківців служби області, нелегальна праця знижує доходи Пенсійного фонду та фондів соціального страхування, тому вкрай важливо, щоб громадяни усвідомлювали необхідність легального працевлаштування, яке дає право на отримання соціальних гарантій у разі втрати працездатності, права на відпустку, на субсидію та гідне пенсійне забезпечення.

Звертаємо увагу, що з 01 жовтня 2019 року почали діяти нові рахунки для сплати ЄСВ, відкриті відповідно до вимог стандарту IBAN.

Інформацію про реквізити нових рахунків розміщено на субсайті територіальних органів ДПС в Одеській області в розділі «Бюджетні рахунки».

 

Головне управління ДПС в Одеській області