Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З нагоди професійного свята відзначені юристи податкової служби Одещини

, опубліковано 08 жовтня 2019 о 19:00

У урочистих заходах Національного університету «Одеська юридична академія» взяли участь в.о. начальника Головного управління ДПС в Одеській області Наталія Чеботарьова, начальник управління правового забезпечення Лалі Заркуа та начальник відділу досудового врегулювання спорів Віталій Думіков.

«Для мене велика честь бути присутньою на сьогоднішньому святі в провідному університеті нашої держави. Навчальний заклад є та залишається лідером самих престижних рейтингів та по праву несе горде звання флагмана в сфері юридичної освіти. Вітаю представників всіх напрямів юридичної діяльності з професійним святом. Визнання Дня юриста на державному рівні доводить важливість і вагомість професії. Бажаю Вам міцного здоров’я, сил та енергії, натхнення та удачі, успіхів та досягнень в вашій непростій та почесній праці», - зазначила Наталія Чеботарьова.

Під час заходу професорсько-викладацький склад Національного університету «Одеська юридична академія» та провідні юристи області були відзначені почесними нагородами.

Керівництво та колектив податкової служби регіону вітає Лалі Заркуа з почесним званням «Юрист року Одещини», а Віталія Думікова з отриманням  пам’ятної медалі Національного університету «Одеська юридична академія».

Так тримати!