Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про отримання послуг у Північному управлінні ГУ ДПС в Одеській області

опубліковано 07 жовтня 2019 о 16:24

Для підвищення податкової культури та водночас забезпечення впевненості, зручності та комфорту під час спілкування платників податків з підрозділами Північного управління у м.Одесі ГУ ДПС в Одеській області проводяться всі необхідні заходи, щоб для жодного платника перехід від фіскальної до податкової служби проходив максимально непомітним. Безперервність адміністрування та обслуговування платників дотримуються всі без винятку фахівці управління. Адже як наголосив Голова ДПС Сергій Верланов: «Нова податкова служба стане надійним партнером для підприємців та сервісною службою європейського зразка з високим рівнем довіри у суспільстві, якою будемо пишатися».

Одним із пріоритетів роботи Північного управління у м.Одесі ГУ ДПС в Одеській області є створення сприятливих умов для ведення бізнесу, забезпечення рівних прав всіх платників податків і створення атмосфери порозуміння, що неодноразово відмічають вдячні клієнти, які звертаються до фахівців управління (Відео: ФОП Дуднік Олена).

Серед відвідувачів Центра обслуговування Суворовської ДПІ Північного управління є багато відомих і шанованих людей міста, які своїм позитивним прикладом допомагають сформувати високу податкову культуру населення, зокрема Народний артист України Борис Барський-режисер, актор, поет, який неодноразово відвідує центр обслуговування платників Суворовської ДПІ Північного управління у м.Одесі та зазначав, що «На сьогоднішній день податкова служба зазнала відчутних змін щодо формування податкової культури населення. Сплата податків-обов'язок кожного громадянина. Як творча особистість я розумію, що повнота і своєчасність сплати податків залежить від підтримки соціальної сфери, рівня культурного розвитку. Таланти, як ніякий інший, потребують підтримки держави. А з боку податкової служби робиться все для спрощення процесу спілкування та взаємодії громадянина з податковою службою. Платники забезпечуються максимально комфортними умовами для виконання своїх обов'язків».

В Головному управлінні ДПС в Одеській області нагадують, що як і раніше, до складу Північного управління у м.Одесі Головного управління ДПС в Одеській області у відповідності до адміністративно-територіального розподілу входить Суворовський та Малиновський райони міста Одеси.

На обслуговуванні в управлінні знаходяться  20 309 юридичних осіб (22,4 % від загальної кількості по області) та  36 913 фізичних осіб (26,7% від загальної кількості по області).

Сьогодні центри обслуговування платників – це постійно діючий робочий орган ДПС, який надає адміністративні послуги платникам безоплатно, у зручний для них час, де платники мають змогу отримати консультацію, подати звітність, зареєструвати вхідну та інші адміністративні послуги.

У Північному управлінні у м.Одесі Головного управління ДПС в Одеській області функціонують два Центри обслуговування платників:

Малиновський район – вул. Стовпова, 17;

Суворовський район – вул. Академіка Заболотного 38а.

Працюють Центри обслуговування з понеділка по четвер з 9 години до 18-ї. У п’ятницю скорочений робочий день – з 9.00 до 16.45. Обідня перерва – з 13.00 до 13.45.

За січень – серпень 2019 року вказаними центрами надано понад 23 000 адміністративних послуг.  Найбільш затребуваною є послуга з видачі картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків (7476 послуг), надання витягу з реєстру платників єдиного податку (4582 послуги) та видача довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи 1989 послуг).

У разі, коли громадяни, з тих чи інших причин не можуть відвідувати Центри обслуговування, отримати адміністративну послугу або подати звітність може довірена особа платника, якщо вона матиме довіреність на представлення інтересів громадянина. Довіреність між фізичними особами має бути нотаріально посвідчена.

Також можна при наявності підключення до мережі Інтернет, отримати ключі Електронного цифрового підпису та вести листування з органами ДПС через Електронний кабінет платника податків – нашим модернізованим електронним сервісом, який працює без встановлення спеціалізованого програмного забезпечення в режимі реального часу. Акредитований центр сертифікації ключів знаходиться у приміщенні Малиновської ДПІ за адресою: м. Одеса, вул. Стовпова, 17.

У Північному управлінні у м.Одесі Головного управління ДПС в Одеській області нагадують платникам податків, що всю необхідну інформацію щодо останніх змін в законодавстві стосовно оподаткування та діяльності органів податкової служби. можна знайти на субсайті Територіальних органів ДПС в Одеській області офіційного веб - порталу ДПС України (https://od.tax.gov.ua/ та на сторінці ГУ ДПС в Одеській  області у мережі Facebook (http://www/facebook.com/tax.odesa/).

 

Головне управління ДПС в Одеській області