Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Одесі розпочав роботу IV Міжнародний інвестиційний бізнес - форум «Odesa 225T Investment Promotion Forum»

опубліковано 03 жовтня 2019 о 17:59

Від податкової служби Одеського регіону у заході взяла участь в.о. начальника Головного управління ДПС в Одеській області Наталія Чеботарьова.

Щорічно Міжнародний інвестиційний форум привертає увагу іноземних інвесторів, бізнесменів, представників торгово-промислових палат, дипломатичних представництв та міст-побратимів.

Тематикою цьогорічного Форуму стали пріоритетні напрями розвитку міських проектів, а саме «Стратегічні плани розвитку України та міста», «Муніципальний та територіальний маркетинг», «Екологічно чисте місто 21 століття», «Натхнення та таланти», а також «Інновації в сфері енергоефективності та енергозбереження».

За словами Наталії Чеботарьової головним пріоритетом у роботі  податкової служби є орієнтація на потреби платника, створення комфортних та зручних умов виконання податкових зобов’язань, а також всебічна підтримка бізнесу в бажанні сплачувати податки добровільно.

Так, сьогодні, більшість адміністративних послуг платники податків мають можливість отримувати через електронні сервіси, перелік яких найближчим часом буде суттєво розширений. Це дасть змогу мінімізувати контакт податківців та платників податків, а Е-сервіси стануть єдиним каналом комунікації.

«Нові підходи оновленої податкової служби в питаннях обслуговування представників бізнесу безперечно стануть ще одним кроком на шляху підвищення інвестиційної привабливості як Одеського регіону так і країни в цілому», - підкреслила Наталія Чеботарьова.   

 

Головне управління ДПС в Одеській області