Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Керівництвом податкової служби регіону проведено практичне заняття для студентів Одеського національного економічного Університету

, опубліковано 02 жовтня 2019 о 17:56

У заході взяли участь в.о. начальника Головного управління ДПС в Одеській області Наталія Чеботарьова, заступник начальника Володимир Попов та начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Роман Кириленко.

Практичне заняття для майбутніх випускників фінансово-економічного факультету присвятили основним напрямам діяльності податкової служби.

В ході заходу Наталія Чеботарьова проінформувала, зокрема, про сервіси, які платники податків отримують в органах податкової служби. Детально керівник зупинилася на електронних сервісах податкової служби, скориставшись якими, платники податків мають можливість заощадити свій час та не відвідувати податкову інспекцію.

«Надання всебічної допомоги платникам у виконанні ними податкових зобов’язань – це першочергове завдання, яке сьогодні поставлено перед податковою службою», - підкреслила Наталія Чеботарьова

Володимир Попов звертаючись до студентів зазначив, що знання, отримані студентами, безперечно стануть у нагоді в їх дорослому житті, адже обізнаність в податковому законодавстві сьогодні є запорукою сумлінної сплати податків у майбутньому.

За словами Романа Кириленка співпраця податкової служби з навчальним закладом триває вже не перший рік. Так, майбутні податківці, фінансисти та економісти проходять щорічну практику в територіальних органах, а податківці приймають активну участь у заходах, направлених на обізнаність студентів нормам податкового законодавства.

Наталія Чеботарьова також зазначила, що ті знання, які надаються в Університеті закладають основу у формуванні податківців нової генерації, з новим мисленням, новими підходами та запросила студентів поповнювати лави податківців Одеського регіону.