Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Керівництво ГУ ДПС в Одеській області та Асоціації ветеранів податкової служби обговорили питання взаємодії

опубліковано 02 жовтня 2019 о 16:03

Під час зустрічі в.о. начальника Головного управління ДПС в Одеській області Наталія Чеботарьова та Голова Місцевого осередку Всеукраїнської громадської  організації „Асоціація ветеранів державної податкової служби України” в Одеській області Микола Палатний окреслили план спільних дій, направлених на залучення ветеранів Асоціації до професійного становлення та формування молодих фахівців, які тільки розпочинають свій шлях в податковій службі.

За словами Наталії Чеботарьової досвід та професіоналізм членів Асоціації є безцінним та справжнім прикладом для наслідування.

Так члени Асоціації приймають активну участь у заходах, направлених на налагодження діалогу з платниками податків, семінарах з питань роз’яснення платникам змін та актуальних питаннях застосування податкового законодавства, проведенні інформаційних кампаній для молоді тощо.

«Сьогодні завданням податкової служби є турбота про ветеранів, активна участь в діяльності Місцевого осередку та залучення до процесів становлення оновленої податкової служби», - зазначила Наталія Чеботарьова. 

Микола Палатний, в свою чергу, висловив готовність до подальшої співпраці та поглиблення взаємодії з органами податкової служби.

Також, користуючись нагодою, керівництво та колектив Головного управління ДПС в Одеській області привітало Миколу Палатного з ювілеєм та побажали добробуту, міцного здоров’я та довгих років життя!

 

Головне управління ДПС в Одеській області