Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Місцеві бюджети Одещини отримали 1,4 млрд грн єдиного податку

опубліковано 26 вересня 2019 о 10:06

За січень – серпень поточного року до місцевих бюджетів Одещини від підприємців та підприємств, які працюють за спрощеною системою оподаткування, надійшло 1,4 млрд грн єдиного податку. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року місцеві скарбниці отримали на 247 млн грн більше, або на 21 відсоток.

Найбільший внесок у місцеві бюджети зробили фізичні особи – підприємці –1 млрд грн єдиного податку, що майже на 200 млн грн, або на 24,7 відсотка більше ніж торік. Сільськогосподарські товаровиробники сплатили 171 млн грн, юридичні особи – спрощенці додали 253 млн грн єдиного податку.

Спостерігається позитивна динаміка зі сплати єдиного податку за усіма категоріями платників, які обрали спрощену систему оподаткування.

Це свідчить, перш за все, про активізацію підприємницької діяльності та створення максимально комфортних умов ведення бізнесу в Одеському регіоні.

У Головному управлінні ДПС в Одеській області відзначають, що сумлінно сплачуючи єдиний податок до місцевих бюджетів, тим самим платники забезпечують розвиток та життєдіяльність територіальних громад.

 

Головне управління ДПС в Одеській області