Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Операція «Урожай»: на Одещині офіційно працевлаштовані 269 громадян

опубліковано 23 вересня 2019 о 10:58

Головне управління ДПС в Одеській області інформує, що в регіоні триває операція «Урожай».

В рамках її проведення податковою службою області проводяться заходи стосовно неухильного виконання вимог чинного законодавства, яке регулює земельні відносини, питання оподаткування, оформлення використання найманої праці та оплати праці сільськогосподарськими товаровиробниками, громадянами, які є власниками земельних ділянок площею понад 2 га та власними силами обробляють такі земельні ділянки.

Так, за результатами проведення кампанії декларування, громадянами подано 30 163 податкові декларації про майновий стан і доходи, які одноосібно обробляють земельні ділянки з метою отримання доходу. Це на 2551 декларацію більше ніж минулого року. Сума задекларованих доходів становить 174, 5 млн гривень. До сплати узгоджено 32,2 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 2,6 млн грн військового збору.

За рахунок проведення виїзних нарад, засідань робочих комісій у рамках проведення операції «Урожай» протягом травня-серпня поточного року додатково залучено до декларування 1 639 громадян. До державної реєстрації, з початку проведення операції, залучено 57 громадян.

З метою здійснення заходів, спрямованих на детінізацію відносин в аграрному секторі економіки, на комісіях заслухано 414 суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність в сфері сільського господарства.

Як результат - рівень заробітних плат підвищили 257 підприємців, а 42 суб’єкта господарювання офіційно працевлаштували 269 працівників.

Операція «Урожай» триватиме до повного збору врожаю.

Головне управління ДПС в Одеській області