Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Електронний сервіс ДПС: пошук та перегляд фіскального чека

опубліковано 13 вересня 2019 о 12:02

В Головному управлінні ДПС в Одеській області нагадують про можливість використання електронного сервісу «Пошук фіскального чека», який дозволяє покупцеві товарів (послуг) здійснювати перегляд фіскального касового чеку, що формується як традиційними реєстраторами розрахункових операцій (далі - РРО), так і створений новітніми РРО.

За допомогою сервісу, який функціонує у відкритій частині Електронного кабінету, покупці товарів (споживачі послуг) можуть перевірити достовірність отриманого фіскального чеку та встановити факт його наявності (відсутності) в базі даних ДПС.

Для пошуку та перегляду фіскального касового чеку необхідно ввести: фіскальний номер РРО, дату та час видачі чеку (для традиційних РРО).

У разі відсутності або невідповідності реквізитів чеків в інформаційній базі ДПС споживачі можуть направити до фіскальної служби письмові звернення із цих питань з додаванням копій отриманих розрахункових документів для організації та проведення відповідних контрольно-перевірочних заходів.

ДПС буде вивчено причину, через яку електронний чек не потрапив до системи та вжито відповідних заходів.

Головне управління ДПС в Одеській області  звертає увагу суб’єктів господарювання на обов’язковість дотримання вимог чинного законодавства України при проведенні готівкових розрахунків за реалізовані товари (надані послуги) та інших операцій з готівкою. 

 

Головне управління ДПС в Одеській області